Contact

Blijhamsterstraat 21

9671 AT Winschoten

telefoon: 0597 432 432

Mr. A. Slijm (Harry) werd op 14 september 1947 geboren in de Reiderwolderpolder van de toenmalige gemeente Finsterwolde. Zijn eerste studie was de accountancy, welk beroep hij tot 1988 uitoefende.

 

In september 1988 begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen de rechtenstudie. Zijn studietempo was zo hoog, dat hij in augustus 1991 al afstudeerde en in twee richtingen bovendien. Harry kreeg een bul Nederlands recht en een bul fiscaal recht uitgereikt.

 

Op 31 januari 1992 werd hij beëdigd als advocaat. Hij werd lid van de specialisatievereniging van advocaten-belastingkundigen en specialiseerde zich verder in het financiële recht en het ondernemingsrecht. Hij was goed. Zijn naam was een begrip in de wijde omtrek.

 

Met ingang van 1 januari 2015 heeft Harry zich uit het accountantsregister laten schrijven, maar advocaat is hij tot zijn dood op 27 mei 2020 gebleven. Hij stierf als het ware met zijn toga aan. Zelfs in de laatste, moeilijke week van zijn leven vergat hij de belangen van zijn cliënten niet. Zo was hij.

 

Maar nu is hij niet meer.

 

Zonder Harry is alles anders. Inmiddels heeft op 1 september 2020 het door hem opgerichte kantoor de deuren gesloten. Berichten, die worden gezonden naar

info@slijm-lfil-advocaten.nl zullen tot 1 november 2020 nog worden gelezen. Daarna houden ook deze website en de bijbehorende e-mailadressen op te bestaan.

 

Om nog maar eens de laatste woorden te herhalen van dat slimme jongetje uit Finsterwolde dat het tot vermaard advocaat-belastingkundige wist te schoppen: moi, hè…

 

Mr. I. Lfil (Ien)